Адвокат Тодор Мангъров

 MG 5068-Edit-Edit-Edit-InternetАдвокатска кантора Тодор Мангъров, гр. София предлага високвалифицирани юридически услуги в областта на гражданско и наказателноправните науки.

Стратегическата ни цел е осигуряване на безкомпромисна,  динамична и всеотдайна защита на интересите на нашите клиенти съобразно Европейската конвенция за защита на правата на човека и Конституцията на Република България.

Предлаганите адвокатски услуги са на достъпни цени, а добър адвокат от кантората е на разположение по всяко време за спешна консултация. 

Адвокат Тодор Мангъров е сред водещите практици в София в областта на защитата на правата на човека, сделките с недвижими имоти, обществените поръчки, търговските договори и др. 

Работим в тясно сътрудничество с най-добрите адвокати в София и сме на разположение за разрешаване на най-сложните въпроси на юридическата теория и практика.

Адвокат Мангъров и асоциираните адвокати, с които сътрудничим владеят английски, немски и руски езици и постоянно развиват и разширяват натрупаният опит.

Не се колебайте да ни потърсите, ако се нуждаете от съвет от адвокат по национални и международни казуси на български или английски езици. Изпратете ни кратко описание на вашия проблем и добър адвокат от кантората ще се свърже с вас. 

Лична среща с адвокат Тодор Мангъров може да бъде осъществена след предварителна уговорка.