Адвокат Тодор Мангъров

 MG 5068-Edit-Edit-Edit-InternetАдвокатска кантора Тодор Мангъров, гр. София предлага висококвалифицирани юридически услуги в областта на гражданско и наказателноправните науки.

Стратегическата цел на нашия екип от адвокати в София е осигуряване на безкомпромисна,  динамична и всеотдайна защита на интересите на нашите клиенти, съобразно принципите на ЕКЗПЧОС и Конституцията на Република България. 

Сред големия брой адвокатски кантори в София това, което ни отличава е всеотдайната грижа към клиентите ни и високото качество на работа, което е водещ и основен принцип и стратегия за успех. 

Предлаганите от адвокатската ни кантора в София адвокатски услуги са на достъпни цени. Добър адвокат е на разположение по всяко време за безплатна консултация. Осигуряваме съдебна защита на достъпни цени, а качеството на услугата е  конкурентно на най-добрите адвокати в София и страната. 

Адвокат Тодор Мангъров е сред водещите специалисти в столицата в областта на защитата на правата на човека, сделките с недвижими имоти и противодействието на имотните измами, обществените поръчки,  застраховките, прекратяването на брака и уреждането на имуществените отношения между съпрузите и др. 

Адвокатска кантора Мангъров работи в тясно сътрудничество с най-опитните адвокати в София и постоянно развива опита и експертизата си в разрешаване на най-сложните въпроси на юридическата теория и практика.

Доверете се на дългогодишния опит на адвокатската ни кантора, който се гради и на всеобхватен и задълбочен анализ на всеки казус от практиката на адвокатите в София. 

Адвокат Мангъров практически реализира постиженията на най-добрите  адвокати. Адвокатската ни кантора в София предоставя консултации и съвети на английски, немски и руски езици и постоянно развива и систематизира натрупаният опит. 

Не се колебайте да ни потърсите, ако се нуждаете от съвет от добър адвокат в София по национални и международни казуси на български или английски език.Изпратете ни кратко описание на вашия проблем и адвокат от адвокатската ни кантора в София ще се свърже с вас. 

Осигуряваме безплатна консултация и висококвалифицирани адвокатски услуги в София и страната,  а целта е единствено всеотдайна защита на нашите клиенти. 

Лична среща с адвокат Тодор Мангъров в София може да бъде осъществена след предварителна уговорка.